Cutii pliante clasice

Product Description

100% Fiabil și Reciclabil

soluția rapidă și cea mai bună din punct de vedere al costurilor inițiale de producție

Cutiile se produc doar la comanda dumneavoastră și pot fi personalizate. Imprimarea se face cu o combinație de până la patru culori prin imprimare flexografică sau serigrafică. De asemenea, cutiile pot fi cașerate.

Livrăm rapid acest tip de cutii, având o capacitate de producție optimizată pentru onorarea rapidă a comenzilor, iar în ceea ce privește dimensiunile, dotările tehnice ne permit să fim flexibili și să ne pliem pe nevoile specifice fiecărui client.
Un produs fiabil, perfect pentru depozitarea sau transportul materialelor industriale. Cutia se sigilează ușor cu bandă adezivă disponibilă în gama noastră de produse adiționale care intră în construcția soluțiilor de ambalare pe care le propunem.

Acest tip de cutii sunt, la nivel global, cele mai utilizate soluții de ambalare în domeniul industrial și nu numai. Anual, acestea acoperă aproximativ 80% din nevoile de soluții de ambalare manifestate în lume. Această nevoie determină o flexibilitate a produsului în funcție de specificațiile obiectului ambalat, precum și a scopului ambalării.