Cutii pliante clasice

CUTII PLIANTE CLASICE

WEST PACKING DISTRIBUTION SRL livrează rapid acest tip de cutii, având o capacitate de producție optimizată pentru onorarea rapidă a comenzilor atât de tiraje mici cât și de tiraje mari. Lucrăm și cu tiraje mici, iar în ceea ce privește dimensiunile dotările tehnice ne permit să fim flexibili și să ne pliem pe nevoile specifice fiecărui client.
Un produs fiabil, perfect pentru depozitarea sau transportul materialelor industriale. Cutia se sigilează ușor cu bandă adezivă disponibilă în gama noastră de produse adiționale care intră în construcția soluțiilor de ambalare pe care le propunem.

Cutiile sunt realizate la dimensiunile solicitate de client, pot fi personalizate cu grafica solicitată de client. Imprimarea se face cu o combinație de până la patru culori prin imprimare flexografică sau serigrafică. De asemenea, cutiile pot fi caserate.
Acest tip de cutii sunt, la nivel global, cele mai utilizate soluții de ambalare în domeniul industrial și nu numai. Anual, acestea acoperă aproximativ 80% din nevoile de soluții de ambalare manifestate în lume. Această nevoie determină o flexibilitate a produsului în funcție de specificațiile obiectului ambalat, precum și a scopului ambalării.

Servicii pre-productie

Vă putem oferi și servicii pre-producție unde sunt incluse:

  • găsirea unui model care să fie potrivit necesităților dumneavoastră
  • crearea unei fișe a produsului – dimensiuni și cote
  • desenul tehnic al produsului la scară 1:1
  • desginul grafic în cazul în care doriți imprimare

Nu stiti ce tip de cutie vi se potriveste? Vizualizati catalogul de tipuri de cutii !

Am pus laolalta cele mai folosite tipuri de cutii din codurile FEFCO intr-un catalog de unde sa va alegeti modelul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Chiar daca nici asa nu va puteti hotari asupra unui tip de cutie va rugam sa ne contactati si vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam!