Despre noi

Suntem o echipă tânără.dornică de succes.dedicată clienților noștri.


about-us-boxes

ISO 9001:2015

Încă de la începutul activității noastre am înțeles că un sistem de management al calității nu doar că ne va oferi o viziune clară asupra producției, dar demonstrează clienților și partenerilor noștri că suntem un partener demn de încrederea lor.

Certificarea FSC®

Exploatarea pădurilor în mod responsabil aduce un beneficiu major întregii planete.
Făcând parte din acest lanț dorim să ne aducem și noi contribuția la exploatarea responsabilă a resurselor pe care planeta ni le oferă.

ISO 14001:2015

Este important pentru noi să reducem consumul și să optimizăm procesele de producție nu doar din rațiuni economice ci și pentru a reduce amprenta de carbon și impactul pe care compania noastră îl are, prin activitățile zilnice, asupra mediului înconjurător.

Valorile după care ne ghidăm

Oamenii în primul rând

În spatele fiecărei companii se află oamenii care muncesc zilnic și își dăruiesc parte din viața lor pentru aceasta.
Noi, la WEPADI, suntem conștienți de acest lucru și ne dorim să creștem și să învățăm împreună cu partenerii și colegii noștri.

Grija pentru mediul înconjurător

Conștientizarea schimbărilor climatice în fața cărora suntem puși și pentru care cu toții suntem resposabili ne face pe noi, cei de la WEPADI, să căutăm, să promovăm și să oferim soluții pentru partenerii noștri care, în final, să fie cele mai bune pentru mediu și nu doar din rațiuni economice.

Leadership

Familia este cel mai bun model prin care un lider conduce o echipă dedicată unui scop comun.
Compania noastră este o afacere de familie care de mai bine de 10 ani se dezvoltă având ca scop comun satisfacția partenerilor noști prin oferirea de servicii și produse de calitate.

Adaptare și flexibilitate

Oferim soluții care sunt adaptate solicitărilor partenerilor noștri și găsim împreună cu aceștia cele mai bune metode de a depăși orice obstacole pe care aceștia le întâmpină.

Responsabilitate

Înțelegem să ne asumăm responsailități, iar oferirea unor servicii și produse în termenul solicitat de partenerii noștri este una dintre aceste responsabilități.