Despre noi

Suntem o echipă tânără.dornică de succes.dedicată clienților noștri.


Investiții în dezvoltare

Oferim cutii și ambalaje personalizate de aceea producem doar la comandă. Începem cu o discuție, clientul ne expune nevoile sale, ascultăm cu atenție și analizăm pentru a putea construi ambalajul potrivit care se încadrează atât din punct de vedere tehnic și estetic, dar și din perspectiva bugetului disponibil. În urma discuțiilor reușim, de cele mai multe ori, să găsim sincronizarea între principalele elemente care determină livrarea uei soluții complete: calitate – preț – nevoi – promptitudine.
Investim constant în dezvoltarea capacităților de producție și în utilaje astfel încât să acoperim o gamă cât mai largă de nevoi la costuri competitive.

Misiunea și viziunea noastră

Mai mult decât niște reguli de conduită în relațiile comerciale, valorile companiei noastre definesc modul în care abordăm fiecare problemă, modul în care ne definim relațiile cu partenerii, colaboratorii și clienții.
Valorile sunt cele care ne definesc și ne identifică atât ca firmă cât și ca echipă.

Tindem spre leadership în ceea ce privește inovația în piața pe care activăm, dar și pe puterea echipei pentru atingerea obiectivelor.

Integritatea și asumarea responsabilității, sunt esențiale în comportamentul comercial și uman.

Ne asumăm greșelile, le acceptăm și suntem dispuși să le îndreptăm, astfel încât, ceea ce livrăm clientului final să fie la cele mai înalte standarde de calitate.

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de materii prime pentru ca noi, la rândul nostru, să fim cel mai bun frunizor de cutii si ambalaje din carton pentru partenerii noștri.

Asigurarea calității

Încă de când am pornit la drum, la începuturile anului 2011, ne-am asigurat implementarea standardului ISO 9001:2008 iar, mai târziu a standardului ISO 9001:2015.

Materia primă de calitate este baza de la care pornim pentru asigurarea calității produselor noastre iar procedurile interne de producție și logistică, asigură livrarea unor cutii și a altor ambalaje din carton de cea mai bună calitate.

Certificat ISO 9001:2015

Procesul de producție bine pus la punct oferă rezultate pe masură!