Cutii container

CUTII CONTAINER DIN CARTON

Cutiile container din carton ondulat sunt solutia ideala pentru ambalarea produselor de mari dimensiuni sau pentru ambalarea produselor vrac pentru a ecomisi timp si bani fata de ambalarea individuala in cutii din carton mai mici.

Acest tip de ambalaj este in acelasi timp ecologic dar poate fi supus celor mai grele incercari: greutate, manevrabilitate, sustinerea si protectia produselor.

Cutiile container din carton sunt realizate la dimensiunile paletilor din lemn europeni dar si la dimensiunile solicitate de dumneavoastra. Aceste ambalaje pot avea forme si realizari diferite: cutii clasice pliante, cutii clasice HSC si capac sau baza, corp sau protectie si capac.
In combinatie cu alte produse oferite de WEPADI cum ar fi coltarele din carton, aceste produse pot fi suprapuse pentru eficientizarea costurilor de transport.

Va stam la dispozitie cu sfaturi privitoare la alegerea ambalajului pentru produsele dumneavoastra.

Servicii pre-productie

Vă putem oferi și servicii pre-producție unde sunt incluse:

  • găsirea unui model care să fie potrivit necesităților dumneavoastră
  • crearea unei fișe a produsului – dimensiuni și cote
  • desenul tehnic al produsului la scară 1:1
  • desginul grafic în cazul în care doriți imprimare

Nu stiti ce tip de cutie vi se potriveste? Vizualizati catalogul de tipuri de cutii !

Am pus laolalta cele mai folosite tipuri de cutii din codurile FEFCO intr-un catalog de unde sa va alegeti modelul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Chiar daca nici asa nu va puteti hotari asupra unui tip de cutie va rugam sa ne contactati si vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam!