Colțarele din carton presat, concepute pentru un plus de protecție în depozitarea și transportul mărfurilor

Colțarele din carton presat, concepute pentru un plus de protecție în depozitarea și transportul mărfurilor

Transportul și manipularea mărfurilor în depozit sunt, de obicei, operațiuni care pot aduce vicii fizice importante, așa că, orice măsură de protecție este binevenită. Faza de ambalare devine astfel esențială pentru prevenirea eventualelor daune și pentru ca tot procesul de depozitare și transport să se desfășoare în cele mai bine condiții, iar marfa să ajungă fără vizii sau daune la clientul final.

Tocmai pentru a oferi acel plus de protecție pentru o manipulare în siguranță a mărfurilor industriale propunem soluții de ambalare optimizate. Colțarele din carton presat fac parte din categoria produselor conexe, sau a accesoriilor pentru ambalajele din carton care au destinația de a completă sistemul de ambalare cu un plus de protecție.

Colțarele din carton presat au intrat în gama noastră de produse ca urmare a unei nevoi de siguranță a mărfurilor pe care clienții noștri din mediul industrial o manifestau din ce în ce mai frecvent. În unele cazuri și pentru anumite tipuri de mărfuri expuse daunelor fizice în timpul depozitării și transportului. O serie de mărfuri sunt casabile, așa că au nevoie de un suport suplimentar pentru ca acțiunile mecanice inevitabile care survin pe traseul dintre producător și client final să nu afecteze integritatea produsului.

Colțurile sunt puncte sensibile care pot fi expuse la deteriorări, chiar dacă produsul nu este unul foarte sensibil. Aceste zone sunt expuse la zgârieturi, iar o protecție necorespunzătoare atrage după sine apariția inevitabilă a acestor vicii.

Materialul folosit pentru producția acestor accesorii de ambalare este de cea mai bună calitate, iar clientul poate opta pentru personalizarea colțarelor, atât din punctul de vedere al dimensiunilor și al formelor, precum și din perspectiva conceptului grafic. Ne ocupăm de realizarea și implementarea designului grafic pe modelul de colțare ales, în dimensiunile alese de client. Bineînțeles, în urma colaborărilor pe care le-am avut până în prezent, am sesizat tendințe pronunțate către anumite dimensiuni standard, așa că, în cazul în care clientul se decide asupra uneia dintre dimensiunile standard propuse, sărim câteva faze obligatorii în cazul conceptelor personalizate și putem trece mai repede la faza grafică, după care la producția numărului de bucăți și livrare în cele mai scurte termene limită.

Lucrăm atât cu serii personalizate mici, cât și mari, suntem flexibili și deschiși la concepte noi, așa că acceptăm bucuroși orice comandă nouă care ne lansează o provocare.

Share this post