Benzile personalizate aduc un beneficiu important afacerilor din e-commerce

Benzile personalizate aduc un beneficiu important afacerilor din e-commerce

Comerțul electronic a explodat și, odată cu el, o serie de industrii conexe care contribuie la livrarea produselor în cele mai bune condiții. Una dintre industriile care susțin activitățile de livrare din comerțul electronic este cea producătoare de ambalaje și accesorii pentru ambalaje. Noi, la WEPADI anticipăm nevoile clienților potențiali pentru a reuși să venim cu un plus de valoare pentru fiecare dintre soluțiile de ambalare pe care le oferim. Din categoria celor mai solicitate produse de către companiile care activează în comerțul electronic se numără și benzile adezive personalizate. Popularitatea acestui produs este dată de beneficiile sale practice, dar și de cele de marketing direct.

În primul rând, benzile adezive personalizate sunt accesorii folosite pentru ambalare, respectiv pentru închiderea de siguranță a coletelor livrate. În cazul transportului prin diferite mijloace de la furnizor către clientul final este nevoie de o închidere de siguranță a cutiei din carton, iar banda adezivă este, la ora actuală cea mai eficientă și cea mai ușor de folosit soluție de pe piață. În plus, soluția este recomandată și de un raport calitate-preț foarte competitiv. În condiții normale de livrare, benzile adezive asigură o închidere etanșă a pachetului și previn deschiderea accidentală în urma unor șocuri mecanice. De asemenea, contribuie și la menținerea condițiilor în interiorul pachetului, prevenind pătrunderea umezelii, dăunătoare pentru produsele electronice, în special.

Acestor aspecte tehnice și practice se adaugă și plusul de valoare pentru marketing pe care îl oferă benzile adezive personalizate. Banda adezivă poate fi inscripționată cu elementele de identitate vizuală ale companiei care vinde produsul, devenind astfel un element de marketing care va consolida în percepția clientul final, imaginea brandului, fapt care, împreună cu alte procese care țin de comportamentul consumatorului, îl vor determina pe acesta să se orienteze către oferta magazinului online a cărui identitate vizuală o cunoaște pentru o nouă comandă. Benzile adezive personalizate oferă un plus de vizibilitate brandului care le utilizează.

Nu în ultimul rând, această soluție de ambalare poate contribui la o mai bună organizare în depozitele furnizorului de servicii de curierat sau a centrelor logistice.

Benzile adezive personalizate sunt disponibile în cele mai frecvente dimensiuni folosite pentru o ambalare în siguranță. Fiecare variantă de dimensiune poate fi personalizată cu elementele de identitate vizuală solicitate de client.

Share this post