Care sunt punctele forte ale unui furnizor de soluții de ambalare

Care sunt punctele forte ale unui furnizor de soluții de ambalare

Companiile din segmentul industrial au nevoie de furnizori fiabili pe care să se poată baza atât din punctul de vedere al promptitudinii, cât și din perspectiva calității soluțiilor, produselor sau serviciilor pe care acești furnizori le oferă. De cele mai multe ori, o greșeală aparent minoră a unui furnizor poate avea efecte grave, generatoare de pierderi. Furnizarea unei comenzi incomplete sau a unor produse neconforme poate determina chiar și oprirea liniei de producție, generând pierderi semnificative.

Un furnizor fiabil pentru segmentul industrial trebuie, în primul rând, să cunoască foarte bine nevoile clientului, dar și riscurile care survin din satisfacerea necorespunzătoare a acestor nevoi. În momentul semnării contractului, furnizorul își asumă respectarea obligațiilor, astfel încât fluxul de producție al clientului să se desfășoare cursiv, cel puțin din punctul de vedere al produselor, serviciilor sau soluțiilor pe care le livrează. În cazul soluțiilor de ambalare nerespectarea obligațiilor poate duce la întârzieri ale livrărilor, sau chiar la deteriorări sau degradări ale produsului sau a piesei finite. Unele produse industriale sunt fragile, așa că au nevoie de ambalaje corespunzătoare pentru a putea fi depozitate și transportate fără a risca integritatea lor fizică.

Așadar, furnizorul de soluții de ambalare trebuie să-și respecte obligațiile privind termenii de livrare, dar nu este singura calitate pe care trebuie să o aibă. Flexibilitatea este la fel de importantă. Nevoile clientului se pot schimba, ceea ce va determina o suplimentare a comenzii obișnuite. Noi, la WEPADI, avem întotdeauna resurse de rezervă pentru a suplimenta comenzile în curs. Astfel, dacă un client are nevoie de o suplimentare a volumului de soluții de ambalare, reușim să răspundem prompt, astfel încât clientul să nu resimtă disfuncții în fluxul său de producție cauzate de problema lipsei soluțiilor de ambalare.

De la începutul activității noastre, am învățat, am implementat și ne-am asumat principiile care să ne recomande ca partener fiabil pentru clienții noștri existenți,dar și pentru cei potențiali din segmentul industrial.

Share this post