Cutiile ștanțate, o soluție de ambalare flexibilă pentru livrări rapide

Cutiile ștanțate, o soluție de ambalare flexibilă pentru livrări rapide

Nevoile de ambalare ale clienților noștri variază nu doar din perspectiva industriilor din care provin, ci și din perspectiva condițiilor speciale pe care fiecare firmă le manifestă. Două companii de dimensiuni similare din aceeași industrie pot avea nevoi diferite de soluții de ambalare, de aceea noi ne adaptăm oferta astfel încât să răspundem prompt și cu soluții fiabile ambelor tipuri de nevoi. În acest sens, am dezvoltat și continuăm să lucrăm la dezvoltarea de materiale care se pot încadra cel mai bine în fluxul activităților desfășurate de clienții noștri.

Din dorința de a ne optimiza oferta în funcție de nevoile clienților noștri, astfel încât soluția fiabilă de ambalare să aducă un plus de valoare, am identificat potențialul cartonului ștanțat pentru a crea ambalaje destinate firmelor care livrează volume mari în „regim de urgență”. Aici vorbim despre o gamă variată de industrii care pornesc de la industria alimentară, până la ramuri industriale pentru care timpii de livrare sunt vitali, iar ambalarea rapidă și durabilă reprezintă un avantaj major în optimizarea operațiunilor.

Cutiile ștanțate prezintă un avantaj important din perspectiva păstrării integrității produselor deoarece acest tip de carton este unul foarte solid, iar sistemul propriu de închidere elimină din operațiunile de ambalare în vederea livrării, închiderea coletului cu bandă adezivă. Pentru a accelera și mai mult timpii de ambalare, livrăm cutiile închise la un capăt pentru ca beneficiarul să le poată utiliza imediat, fără a mai depune un efort suplimentar.

Acest tip de soluție de ambalare se încadrează în principiile de flexibilitate extinsă pe care le aplicăm soluțiilor noastre. De aceea, are posibilitatea de a fi personalizată din punctul de vedere al dimensiunilor și al formei după specificațiile clientului. Bineînțeles, oferim sugestii și suport complet pe toată durat desfășurării acestei faze preliminare de proiectare a soluției. Mai mult, cutiile pot fi personalizate și din perspectiva identității vizuale prin imprimare policromă.

Ne gândim și la sustenabilitate, așa că materialele din care construim această soluție de ambalare sunt 100% reciclabile. Astfel, printr-o colectare selectivă și organizată, reciclarea poate aduce materie primă importantă atât pentru segmentul soluțiilor de ambalare, cât și în ceea ce privește alte sectoare.

Din punctul de vedere al aplicațiilor acestor cutii ștanțate, acestea formează ambalaje perfecte pentru livrarea de mâncăruri la domiciliu, în special pizza. Poate aceasta este cea mai cunoscută și accesibilă aplicație, dar cutiile ștanțate devin ambalaje excelente și pentru alte produse alimentare sau industriale perisabile sau cu o fragilitate crescută.

Share this post