Fiabilitatea, atuul esențial pentru ambalajele din carton destinate mediului industrial

Fiabilitatea, atuul esențial pentru ambalajele din carton destinate mediului industrial

Segmentul industrial, indiferent de ramură, are nevoie de soluții de ambalare fiabile care pot face față condițiilor de depozitare pe termen mediu, dar și unor condiții de transport pe rute internaționale. Un ambalaj din carton fiabil trebuie să fie conceput astfel încât să ofere protecția de care produsul industrial are nevoie, astfel încât să nu se deterioreze sau să nu i se altereze funcțiile în intervalul cuprins între faza de producție și utilizarea propriu-zisă de către clientul final.

Noi, la WEPADI, construim soluții personalizate de ambalare pentru clienții noștri din sectorul industrial. La fiecare proiect nou, analizăm cu atenție cerințele și nevoile clientului, după care, în funcție de condițiile date, concepem un ambalaj care se pliază cel mai bine pe parametrii identificați. Așadar, soluțiile de ambalare pe care le propunem corespund cerințelor specifice pentru îndeplinirea condițiilor de siguranță ale produsului. Unele categorii de piese industriale sunt mai sensibile, așa că, în conceperea ambalajului pentru depozitare și transport trebuie să aibă în vedere caracteristicile specifice ale produsului. Pe lângă aceste caracteristici, sunt luate în considerare și aspectele legate de spațiile de depozitare și de modurile de transport și manipulare. De exemplu, pentru un produs industrial casabil care are stă mai mult în depozit și va trebui să parcurgă o distanță mai lungă, trebuie să concepem un ambalaj adaptat la aceste condiții.

Fiabilitatea soluțiilor de ambalare pe care le propunem stă tocmai în această personalizare. Înțelegem nevoile din segmentul industrial și venim să le satisfacem cu ambalaje din carton de calitate, care a fost testat în prealabil pentru a-i determina exact caracteristicile astfel încât să știm exact care este cel mai bun tip pe care putem să-l folosim pentru fiecare proiect în parte.

Experiența pe care am acumulat-o în conceperea de soluții de ambalare pentru segmentul industrial ne permite să oferim soluția personalizată potrivită într-un timp foarte scurt. Suntem familiarizați cu cea mai mare parte a produselor industriale provenite de la companiile din zonă, ceea ce ne permite să răspundem prompt la cerințele pentru soluții de ambalare fiabile destinate depozitării și transportului produselor nou intrate în fluxul de producție sau a celor deja existente.

Share this post