Foliile și accesoriile sunt detaliile care oferă fiabilitate întregului proces de ambalare

Foliile și accesoriile sunt detaliile care oferă fiabilitate întregului proces de ambalare

Materialele folosite pentru diferitele tipuri de cutii sunt importante pentru durabilitatea și fiabilitatea soluției de ambalare, dar produsele conexe pot face diferența între o soluție de ambalare profesională și una care s-ar putea să nu respecte toate rigorile care s-ar impune în mediul industrial, situație în care depozitarea și transportul în siguranță a produselor industriale ar fi periclitate.

Noi dezvoltăm soluții complete de ambalare, de aceea, avem în gama noastră și produse conexe cutiilor propriu-zise, clasice, ștanțate, însoțite de colțare și benzi adezive personalizate. Seria de folii și accesorii vine să completeze fiabilitatea soluțiilor noastre, fiind produse la cele mai înalte standarde de calitate, după un studiu amănunțit a nevoilor clienților noștri din mediul industrial și nu numai. Categoria de produse conexe aduce un beneficiu semnificativ soluțiilor de ambalare în ansamblul lor, reușind, în același timp să faciliteze o manipulare optimă atât în depozite cât și pe durata tranzitului de la producător către clientul final.

În categoria de produse conexe propunem folii stretch manuale și automate, folosite, în general pentru ambalarea individuală a produselor, astfel încât să creștem gradul de protecție în timpul transportului. Foliile stretch manuale se aplică foarte ușor pe produs. Pentru o viteză mai mare de ambalare punem la dispoziția clienților noștri și dispensere profesionale. În ceea ce privește foliile automate, acestea sunt recomandate pentru mașinile de paletat automate care pregătesc paleții pentru livrare.

Un alt produs din categoria accesoriilor este banda de legare. Aceasta prezintă o rezistență excelentă la rupere. Utilizată corect aduce un grad ridicat de protecție a integrității mărfurilor în timpul transportului. Banda de legare se folosește în general pentru securizarea paleților, astfel încât să fie minimizat riscul de desprindere sau desfacere a sistemului de ambalare în cazul unor șocuri mecanice care pot apărea în timpul transportului. Această bandă este disponibilă în două variante, în funcție de gradul de rezistență pe care trebuie să-l ofere.

Alte produse importante pentru securizarea soluțiilor de ambalare sunt capsele și clemele din plastic și metalice. Acestea se folosesc împreună cu benzile de legare de sarcină mică pentru legarea manuală a coletelor și paleților care nu exercită o forță foarte mare asupra benzilor.
Toată gama noastră de produse conexe contribuie la securizarea mărfurilor și produselor industriale, astfel încât să le păstreze integritatea fizică în timpul manipulării în depozit și în timpul transportului.

Share this post