Sacoșele personalizate, un material promoțional interesant pentru târguri și expoziții

Sacoșele personalizate, un material promoțional interesant pentru târguri și expoziții

Târgurile și expozițiile sunt momente în care materialele promoționale trebuie să defileze. Participanții vin cu abordări din ce în ce mai creative, urmărind ca materialele lor să atragă atenția prin design și să determine vizitatorul să dorească să se informeze asupra ofertei și inovațiilor expozantului. Designul și valoarea informativă a conținutului materialelor promoționale sunt două elemente importante, dar mixul nu este complet fără atributul utilitate.

Am discutat cu o serie dintre clienții noștri, companii active la târguri și expoziții specializate pentru domeniile lor, tocmai pentru a identifica nișe în activitățile lor pe care am putea interveni cu produse personalizate. Suntem specializați în ambalaje industriale, dar avem capacitatea și dotările tehnice pentru a crea și unele obiecte promoționale care pot fi folosite în strategia de marketing a companiilor. Așa am ajuns la sacoșele personalizate din hârtie, un material care se demonstrează extrem de util în cadrul participărilor la târguri și expoziții profesionale.

De obicei, vizitatorii acestor târguri sunt oameni specializați în oferta companiilor participante, așa că, dacă apare vreo inovație, au nevoie de informații complete pentru a-i vedea potențialul și pentru a o adopta. Aici materialele de marketing joacă un rol vital, iar broșurile și manualele tehnice pot avea un volum considerabil, așa că este nevoie de o soluție de transport, una personalizată cu elementele de identitate vizuală a expozantului. Aici interviu sacoșele de hârtie în contextul expozițiilor, atât ca suport de distribuție e identității vizuale, cât și suport pentru ambalarea și transportul materialelor de marketing și a broșurilor informative. Sacoșele de hârtie își pot demonstra utilitatea, de exemplu, atunci când materialele necesare unei informări complete a vizitatorului, posibil cumpărător, sunt foarte stufoase și depășesc capacitatea unei mape de prezentare obișnuite.

Sacoșele de hârtie nu au limitate aplicațiile la târguri și expoziții, fiind un element de ambalare a produselor distribuite către consumatorul final, în retail. Aplicațiile acestui produs personalizat pot fi implementate la orice tip de magazin, indiferent de dimensiuni, de la hypermarketuri care se întind pe mii de metri pătrați, până la magazine mici, specializate pe o anumită nișă.

Am creat sacoșele personalizate de hârtie pentru a ne diversifica gama de produse și, implicit pentru a răspunde unei palete mai largi nevoi de soluții de ambalare pe care le identificăm la clienții noștri, dar și la scară mai largă pe piața locală a soluțiilor de ambalare pentru segmentul industrial.

Share this post