Serviciile pre-producție un plus de valoare oferit odată cu soluțiile profesionale de ambalare

Serviciile pre-producție un plus de valoare oferit odată cu soluțiile profesionale de ambalare

Alegerea unei soluții de ambalare influențează activitățile companiei care o implementează. Dacă alegerea este făcută cunoscând toate detaliile soluției, atunci aceasta va da cele mai bune rezultate în condițiile de exploatare specifice. În caz contrar, însă, dacă alegerea este făcută fără a deține toate informațiile relevante despre ambalajul vizat, atunci, este foarte posibil ca efectele negative să înceapă să se vadă în cel mai scurt timp. Fără un ambalaj adecvat produsele industriale sunt expuse daunelor mecanice produse în timpul depozitării și transportului, riscând astfel să nu ajungă la clientul final în cele mai bune condiții. De aceea, noi îi sprijinim pe clienții noștri să ia întotdeauna decizii informate.

Una dintre cele mai importante faze ale procesului de alegere a unui ambalaj industrial personalizat este discuția cu furnizorul, cel care va produce și va livra soluția de ambalare. În urma acestei discuții noi identificăm nevoile specifice ale clientului, înțelegem riscurile potențiale la care pot fi expuse produsele sale și propunem variante de lucru viabile. Bineînțeles, nu ne limităm doar la expunerea soluțiilor, oferim argumente, iar în urma unei analize atente a utilizării ambalajelor ajungem, împreună cu beneficiarul, la un ambalaj final. După ce am stabilit forma, bifăm și dimensiunile, deschiderile și alte detalii tehnice relevante care vor alcătui fișa produsului pe care urmează să îl trimitem în producție.

Faza de producție propriu-zisă nu demarează înainte să facem desenul tehnic pe care i-l prezentăm beneficiarului. Dacă mai este cazul, intervenim cu mici ajustări, astfel încât soluția să se plieze cât mai bine pe nevoile clientului nostru. Odată ce avem o variantă finală, trimitem toate informațiile către departamentul de producție, unde se realizează în serie soluția de ambalare. Fluxul de producție este unul rapid datorită tehnologiei pe care o folosim, astfel încât beneficiarul să aibă acces la soluția aleasă în cel mai scurt timp posibil de la stabilirea variantei finale.

Mai mult, dacă este cazul, ne ocupăm și de partea de design grafic al ambalajului, în cazul în care clientul își dorește o soluție de ambalare personalizată. Astfel soluția de ambalare propusă poate să fie personalizată atât din punct de vedere tehnic atribuindu-se calitățile tehnice corespunzătoare nevoilor beneficiarului, cât și din perspectiva, vizuală, a conceptului grafic al soluției de ambalare.

Share this post