Suntem receptivi la cerințele clienților noștri cu ambalaje industriale personalizate

Suntem receptivi la cerințele clienților noștri cu ambalaje industriale personalizate

Timișoara are o economie dinamică care a atras o serie de investiții în infrastructuri industriale de producție ale unor companii multinaționale de top în domeniile lor de activitate. Ramura de automotive a cunoscut cea mai rapidă dezvoltare, ceea ce impune din partea furnizorilor locali de produse și servicii conexe activității industriale din Timișoara să vină cu soluții fiabile și flexibile. Din punctul de vedere al ambalajelor, intervenim cu soluții practice, personalizate în funcție de nevoile de dimensiuni solicitate de client.

În principiu, industriile cu nevoi mari de ambalaje au standarde bine definite, așa că, din punctul de vedere al furnizorului de soluții de ambalare lucrurile sunt clare. Dimensiunile sunt, în cea mai mare parte din cazuri, aceleași, așa că producția propriu-zisă a ambalajului poate fi, la rândul ei standardizată, permițând o capacitate mai mare de producție și termene de livrare strânse. Există însă cazuri în care există abateri de la standarde, apar nevi speciale. De exemplu, pentru o piesă pe care clientul nostru final o produce în serie limitată, s-ar putea să fie nevoie de o cutie personalizată, în afara standardelor stabilite. În aceste condiții putem reacționa rapid cu livrarea promptă a ambalajelor personalizate pe dimensiuni.

De obicei, aceste excepții sunt în serie limitată, așa că le putem onora într-un termen foarte scurt. Avem capacitatea de a ne adapta eficient echipamentele, astfel încât să putem furniza clientului o serie limitată de ambalaje personalizate din punctul de vedere al dimensiunilor.

Spre deosebire de producția de serie, fiecare comandă de ambalaje cu dimensiuni personalizate este o provocare interesantă, iar prin ceea ce livrăm către clientul final, încercăm să oferim un plus de valoare soluțiilor noastre. De cele mai multe ori, plusul de valoare pe care îl oferim și care este cel apreciat într-un mediu de business dinamic constă în viteza de reacție, livrarea promptă și flexibilitatea produselor și serviciilor noastre.

Share this post